Produkční systém DASZ ALEX

Produkční systém DASZ ALEX

Nerozumíte si s počítačem ale rádi by jste využívali možností softwarových DAW? Nebo máte rádi jen hardwarová, samostatně fungující řešení? ALEX od DASZ Instruments je pak produkční stanice právě pro vás.

Produkční stanice ALEX, narozdíl od většiny podobných řešení, běží bez počítače. Vše se odehrává přímo uvnitř zařízení a počítač tak můžete pustit z hlavy.

V interních nástrojích najdeme subtraktivní syntézátor, sampler a looper, v efektech pak Stereo Delay, Compressor, Bit Crush, a Overdrive, které můžou být jak na jednotlivých stopách, tak na hlavním výstupu.

Produkční systém DASZ ALEXProdukční systém DASZ ALEX

Každá stopa může fungovat buď jako interní nástroj, nebo kontroler k externímu zařízení. Najdeme zde samořejmě ekvalizér a celkový mix, zároveň je možné audio signál různě routovat.

Do sekvenceru na každé stopě se vejde až 128 patternů, do každého patternu 128 kroků. K dispozici jsou různé módy pro živé hraní patternů, celých skladeb, apod.

DAW je možné rozšiřovatDAW je možné rozšiřovat

Systém se skládá ze základního modulu, který obsahuje hlavní mix a 4 stopy. Je možné ho rozšířit o další 3 moduly, každý se 4 stopami, a dostat se tak až na 12 stop.

Nejnovější články

Nejčtenější články